Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het inloophuis is een initiatief van Leontien Zijlaard-van Moorsel en het is in 2015 geopend door koningin Máxima. Het Leontienhuis bestaat helemaal van giften, donaties, fondsen en sponsorgelden. Jouw rol als fondsenwerver is dan ook van groot belang voor het voortbestaan van het Leontienhuis.

Als fondsenwerver van het Leontienhuis ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de businessclub Club van 100. Je hebt al minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent daardoor in staat relaties en netwerken enthousiast te maken donateur te worden van het Leontienhuis.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met fondsenwerving en acquisitie
  • Je bent positief ingesteld en krijgt energie van nieuwe initiatieven
  • Je bent bereid om buiten kantooruren te werken. Dit is geen negen-tot-vijf-functie. Het gaat hier om contacten leggen, afspraken plannen en events bijwonen. Deze vinden vaak buiten kantooruren plaats
  • Je hebt een klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)
  • Je hebt humor en zelf-relativerend vermogen
  • Je weet een balans te vinden tussen mens- en resultaatgerichtheid
  • Je onderschrijft de missie van het Leontienhuis

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie voor 20 uur. Het team bestaat uit een algemeen manager en een coördinator en ruim 100 vrijwilligers. Stichting Leontienhuis is een jonge organisatie, volop in ontwikkeling, die in korte tijd een begrip is geworden in de wereld rondom eetstoornissen.

Wat kun je verder verwachten?

Als oprichtster van het Leontienhuis is Leontien Zijlaard-van Moorsel nauw betrokken bij de inhoud van het programma in het inloophuis. Het is belangrijk dat je Leontien leert kennen en de visie van het huis gaat aanvoelen, zodat jouw plannen daarin passen. Je rapporteert aan de algemeen manager van het Leontienhuis.

Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en ligt tussen € 3300 - 3700,- bruto per maand (op basis van 36 uur). Daarnaast ontvang je vakantiegeld, een pensioenregeling en een 13de maand.

Reageren?

Meer informatie: bel dan naar Wilma Heemsbergen (coördinator) 0180-444665. Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen, stuur dan uiterlijk 10 mei 2019 een korte motivatie + CV naar info@leontienhuis.nl.

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"