Workshop NLP voor ouders/naasten

Workshop NLP voor ouders/naasten. Door Chris Hartman, Renata Jaasma, Twan Fenger en Tess Arndt.

Meer weten? Download onze flyer.

Heb jij als ouder of naaste te maken met iemand met een eetstoornis? Wil je je ook bewuster worden van jouw communicatie richting je kind of naaste? Zodat jullie mogelijk sneller komen waar je wilt komen? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) biedt concrete handvatten om inzicht te krijgen in het gedrag en communicatie van onszelf en de ander.

De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

 

Datum

20 apr 2021
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download onze flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.