Inspiratiebijeenkomst met Denise

Laat je inspireren door het verhaal van Denise Speelman, Miss Nederland 2020. Denise vertelt hoe ze op de middelbare school een eetstoornis ontwikkelde. Zoals veel jonge meiden, was de puberende Denise onzeker over haar lichaam. “Ik wilde aan het perfecte plaatje voldoen, maar dat bestaat in werkelijkheid helemaal niet.” Ze ging de strijd aan het haar eetstoornis… én met succes! Ze is sinds ruim 3 jaar hersteld. Met haar hernieuwde eigenwaarde sleepte ze zelfs de titel Miss Nederland 2020 in de wacht. Met een duidelijke missie: “Ik gebruik mijn titel om een positieve beweging te creëren voor mensen met een eetprobleem.”

De bijeenkomst start om 14.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 13.30 uur. Je kunt op het terrein parkeren. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, via info@leontienhuis.nl.
Deze bijeenkomst is gepland onder voorbehoud dat de versoepelingen van de coronamaatregelen doorgang kunnen blijven vinden.

Download de flyer.

 

Datum

22 jan 2022
Expired!

Tijd

inloop is vanaf 13.30 uur
14:00 - 16:00

More Info

Download flyer

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.