Autisme en een eetstoornis

Heeft jouw kind of naaste moeite met volwassen worden? Moeite met verandering? Problemen met sociale interactie? Behoefte aan controle en last van obsessie / gefixeerde interesse? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat de eetproblemen in relatie staan met autisme. Zo’n 1% van de bevolking heeft last van Autismespectrumstoornissen (ASS).

Hoe ziet deze combinatie eruit? Wat zou kunnen helpen en wat kun je juist beter niet doen als beide problemen aanwezig zijn? Dat zijn de thema’s die Dorieke tijdens deze themabijeenkomst voor ouders en naasten behandelt.

Meer weten? Download onze flyer.

De bijeenkomst start om 19.00 uur in het Leontienhuis, inloop is vanaf 18.30 uur. Je kunt op ons terrein parkeren. Deelname is € 12,50 per persoon of € 25 per gezin (max 4 personen). Aanmelden doe je via info@leontienhuis.nl.

 

Datum

10 aug 2021
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

Het Leontienhuis
Zuidplasweg 13, Zevenhuizen
Download onze flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.