ARFID te lijf – Online bijeenkomst – VOL

Wat is nu ARFID precies? Hoe herken ik dit in mijn omgeving? Wat zijn de lichamelijke gevolgen en hoe is dit te behandelen? Omdat er nog weinig bekend is over ARFID organiseren wij deze bijeenkomst voor iedereen die meer te weten wil komen over deze eetstoornis. De lezing wordt gegeven door Rita Maris en is toegankelijk voor iedereen.

Meer weten? Download onze flyer.

Dit is een online bijeenkomst.

De bijeenkomst start om 19.30 uur. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor aanvang een link om je aan te melden voor de bijeenkomst.
Deelname is gratis. Aanmelden doe je via onderstaand formulier:

Deze wordt alleen gebruikt om wijzigingen in de datum tijd te kunnen doorgeven.

*Meerdere antwoorden mogelijk

Datum

27 feb 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

More Info

Download flyer

Locatie

Online
Download flyer

Wegwerkzaamheden

Vanaf 15 november t/m 28 november wordt er aan de B weg gewerkt en wordt deze opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het Leontienhuis met de auto deze periode niet direct bereikbaar is. Met de fiets blijven we wel bereikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de woonwijk direct achter het Leontienhuis. 

Ons advies is om de ‘Baronessenhof’ in te voeren in de navigatie en in deze straat de auto te parkeren. Steek vervolgens het bruggetje aan het einde van de straat over en ga naar rechts. Je loopt vervolgens tegen de achterzijde van het Leontienhuis aan. Loop links om de tuin heen om bij de hoofdingang te komen.