Momenteel ontvangen wij vele e-mails met vragen omtrent eetstoornissen aan Leontien persoonlijk. Leontien zou graag iedereen persoonlijk willen helpen, maar dit is helaas niet mogelijk. Ze heeft daarom het Leontienhuis opgericht, een inloophuis voor mensen met een eetstoornis én hun naasten. Het Leontienhuis werkt met ervaringsdeskundige vrijwilligers, die net als Leontien zijn hersteld van een eetstoornis.

Het Leontienhuis is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op die dagen is er een gastvrouw aanwezig van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer van het Leontienhuis: 0180-444665, contactpersonen

Wilma_en_Fieke7_2.jpg

FiekeThijs (Algemeen Manager) en Wilma Heemsbergen (Coördinator) email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zuidplasweg 13 
2761 JK Zevenhuizen

NL56RABO0153557613 t.n.v. Stichting Leontienhuis

Bereikbaarheid: Op 300 meter van het Leontienhuis stopt buslijn 175 en 575  van Arriva bij Halte 'Leontienhuis'. Komt u met de auto:

Vanuit Utrecht

A12 richting Den Haag. U rijdt o.a langs Woerden en Gouda. Neem de afslag Zevenhuizen.Bij de stoplichten rechtsaf (N219)Neem bij de rotonde de 1ste afslag richting Zevenhuizen.U bevindt zich nu op de Zuidplasweg en ziet u aan uw rechterhand al het Leontienhuis. Na ca. 200 meter rechtsaf, daar bevindt zich een inrit naar de B weg. Direct weer rechts en na 100 meter links het parkeerterrein op waar u gratis kunt parkeren

Vanuit Den Haag

A12 richting Utrecht
U rijdt o.a. langs Zoetermeer en Bleiswijk. Neem de afslag Zevenhuizen. Bij de stoplichten rechtsaf (N219). Neem bij de rotonde de 1ste afslag richting Zevenhuizen
U bevindt zich nu op de Zuidplasweg en ziet u aan uw rechterhand al het Leontienhuis
Na ca. 200 meter rechtsaf, daar bevindt zich een inrit naar de B weg
Direct weer rechts en na 100 meter links het parkeerterrein op waar u gratis kunt parkeren

Vanuit Rotterdam

Neem afslag 17 Zevenhuizen / Nieuwerkerk ad IJssel (A20)
Neem de 1e afslag (rechtsaf) op de rotonde richting Zevenhuizen (N219) . Bij de volgende rotonde rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de 3e afslag richting Zevenhuizen.
U bevindt zich nu op de Zuidplasweg en ziet u aan uw rechterhand al het Leontienhuis
Na ca. 200 meter rechtsaf, daar bevindt zich een inrit naar de B weg
Direct weer rechts en na 100 meter links het parkeerterrein op waar u gratis kunt parkeren.

 

 

Links

www.leontien.nl
www.leontienvanmoorsel.nl
www.leontien.nl/ladiesride
www.36cycling.com

 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"