We kennen allemaal de Alpe d'HuZes en de Roparun. Sportieve uitdagingen om zoveel mogelijk geld op te halen voor twee ontzettend mooie goede doelen. Dit heeft ons geïnspireerd in de vorm van kleinschalige sportieve uitdagingen die je zelf zo zwaar mogelijk kunt maken. Zo heeft Yvonne de marathon van Rotterdam gelopen voor de Stichting Leontienhuis met een prachtig resultaat van € 750,-.

Een ander voorbeeld is Bernard die de Alpe d'Huez niet 6 keer heeft opgefietst, maar 7! De laatste beklimming was het symbolische gevecht voor zijn vrouw om de eetstoornis te overwinnen met een prachtig resultaat van € 750,- bestemd voor het Leontienhuis.

Wil jij het Leontienhuis steunen door middel van een sportieve uitdaging? Dit kan van alles zijn; een hardloopwedstrijd, een fietstocht, de vierdaagse en natuurlijk een persoonlijke uitdaging… De Stichting Leontienhuis heeft unieke loop- en fietsshirts ontworpen waarin je deze sportieve uitdaging aan kunt gaan en waarbij je gelijk laat zien voor welk doel je dit doet. Op het shirt is ruimte vrijgelaten waar logo’s of namen van jouw sponsoren op gedrukt kunnen worden.

Wat moet je doen om dit unieke shirt te ontvangen? Het enige wat wij vragen is een donatie aan de Stichting Leontienhuis van minimaal € 300,- en je ontvangt dit loop- of fietsshirt.

Wil jij ook een sportieve uitdaging aangaan en zo het Leontienhuis steunen? Klik dan op een link hieronder om via de site van Support & Donate een actie te starten. Wanneer je in balans bent is sporten goed voor je. Goede voeding en rust zijn onontbeerlijk.

Acties hoeven niet per se sportief te zijn. Je kunt ook denken aan een jubileum, iets leuks op Koningsdag of iets op een vrijmarkt.

 

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"