Een inspiratiebijeenkomst is een bijeenkomst waar onze vrijwilligers anderen willen inspireren om de strijd met de eetstoornis aan te gaan. Het leven is zoveel mooier zonder!

De bijeenkomst start met een verhaal van een of meerdere ervaringsdeskundigen over een thema. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen over het thema, maar ook over andere onderwerpen die te maken hebben met herstellen van een eetstoornis. 

Er zijn meerdere ervaringsdeskundigen en ervaringsdeskundige ouders en naasten aanwezig om mee in gesprek te gaan. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zelf te maken hebben met een eetstoornis, maar ook voor familie en naasten.
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Zaterdag 6 juni 2020 van 15.00 - 17.00 uur  (AFGELAST)
    thema: Sport
    Leontien vertelt hoe ze als topsporter in de val van de eetstoornis trapte. En hoe ze in haar tweede carrière zonder eetstoornis pas echt kon genieten van haar overwinningen.

 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"