In oktober 2014 begon de complete verbouwing van de boerderij ‘Nooitgedacht’ in Zevenhuizen. Eigenlijk bleven alleen de buitenmuren overeind. Met man en macht is gewerkt om binnen een half jaar deze complete renovatie te realiseren. Niet alleen alle bedrijven, die belangenloos meewerkten, maar ook de vele vrijwilligers staken de handen uit de mouwen om de streefdatum van 9 juli 2015 te halen: de dag van de officiele opening door Hare Majesteit Koningin Máxima, een dag om nooit te vergeten.

De tuin heeft ook een complete metamorfose ondergaan. Nu nog zorgen onze vrijwilligers dat de tuin er mooi blijft uitzien. Zonder de hulp van vele sponsoren zou een dergelijk project in zo’n korte tijd onmogelijk geweest zijn. Een fantastisch team heeft ervoor gezorgd dat de droom van Leontien werkelijkheid is geworden. Een prachtig warm huis waar we kunnen helpen onze bezoekers weer de balans in hun leven te vinden.

De verbouwing 

Opening door MáximaLeontienhuis Founders

Leontienhuis Founder logos;  bedrijven die hebben bijgedragen aan de verbouwing

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"