Mijn naam is Janne Wijnands (2001). Ik kom uit Best, uit een gezin van 5 personen.

Ik woon samen met mijn vader, moeder, broertje en zus.

Ik volg op dit moment de opleiding onderwijsassistente op het Koning Willem 1 college in Den Bosch, ik zit in mijn 3e en dus laatste jaar van de opleiding. Vanuit mijn opleiding volg ik stage op een basisschool in Den Bosch en sta ik op maandag en dinsdag voor de klas van groep 7.

Na deze opleiding wil ik de Pabo gaan studeren die 4 jaar duurt, als ik die heb afgerond ga ik met heel veel plezier voor de klas staan als juf.

Als bij baantje werk ik in de bediening in een horeca bedrijf in Best genaamd Koren. Het is een lunch en diner room en is 7 dagen in de week heel de dag open, ik heb het daar ontzettend naar mijn zin en is lekker dichtbij ;).

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om met mijn vriendinnen een drankje te doen op het terras of lekker te gaan uit eten. Ik speel tennis en sport in een sportschool bij mij in de buurt.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"