Ik ben Liane, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Ik ben een gedreven marketing/communicatie professional en ben werkzaam bij een groot aannemersbedrijf in de dynamische infrasector. Naast mijn werk zijn mijn hobby’s schrijven, ballet, winkelen, borrelen en shoppen met mijn vriendinnen. Mijn tweede liefde is Italië en alles wat daar mee te maken heeft. Zelfs mijn man is half Italiaans! Met hem reis ik dan ook vaak af naar ‘la bella Italia’.

Ik ben een energiek en enthousiast persoon en sta positief in mijn best wel drukke leven. Waarom dan vrijwilliger? ‘Loesje’ heeft een passende quote; als elke vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker. En zo is het maar net. Donker werd het ook in mijn naaste omgeving. Toen het licht weer ging schijnen besloot ik mij beschikbaar te stellen als vrijwilliger. Om ook dat steentje bij te dragen. Dat ‘steentje’ dat met de huidige lange wachtlijsten zo extra hard nodig is.

Bij het Leontienhuis zet ik mijn kennis en kunde in op het gebied van marketing/communicatie. Ik hoop dat ik samen met het team de kennis rondom anorexia/boulimia mag vergroten en daarbij meer begrip mag creëren voor deze vreselijke ziekte.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"