Hoi, mijn naam is Sienna.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik een jaar lang gewoond en gestudeerd in de VS. Een jaar lang ben ik student geweest aan de Northern Arizona University en heb hiermee mijn grootste droom waar gemaakt. Ik begin nu aan mijn studie in Nederland: rechten en economie aan de Erasmus Universiteit.

Naast studeren heb ik uiteraard ook nog hobby’s en interesses. Ik ben gek op politiek en lees hier vaak over. Ook hou ik van debatteren en discussiëren over allerlei onderwerpen. Hiernaast schrijf ik graag. Zowel informerende artikelen, als stukken voor mezelf waarin ik mijn gevoelens en ideeën in kwijt kan.

Op jonge leeftijd heb ik de eetstoornis anorexia gehad. In deze tijd kwam ik zelf vaak bij het Leontienhuis en deze plek heeft mij enorm geholpen. Deze plek gaf mij hoop. Ik kreeg bewijs te zien dat je toch echt wel kan genezen van een eetstoornis. Ik wil graag iets terugdoen voor het Leontienhuis en ik wil anderen ook dat stukje hoop kunnen geven waar ik destijds zo veel aan had.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"