Creativiteit gaat voor mij over het maken van gebruiksvoorwerpen tot en met de vrije expressie van ideeën, gedachten en gevoelens en alles wat daar tussen zit.

Aan de ene kant dus gewoon heel praktisch, aan de andere kant een diepe, maatschappelijke boodschap. Ik heb zelf dan ook een hele nuchtere kant, een gevoelige en een meer filosofische kant. In het creatief atelier wil ik graag een bijdrage leveren aan de creatieve processen die er bij de bezoekers zijn en inspelen op wat er in het moment nodig. Daarnaast wil ik graag mijn ervaring en kennis delen op het gebied van schilderen, tekenen en keramiek. En ongetwijfeld kan ik op mijn beurt heel veel leren van hetgeen de deelnemers maken en delen.

Ik ben moeder, kunstenaar, (tot voor kort) communicatie-adviseur, sociaal-wetenschapper, hardloper en liefhebber van reizen. Tot ziens in het atelier!

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"