Ik ben Rosa Druiventak,

Ik ben geboren in 1995 en getrouwd. Wij hebben een lieve hond diesel waar we graag leuke wandelingen mee maken. Ik ben op17-01-2020 bevallen van onze eerste zoontje Levy, wat een mooi wonder is. Ik doe ook aan duiken dat doe ik al een aantal jaren, ik kom dan tot rust duiken is mijn uitlaat klep om even weer tot mij zelf te komen.

Afgelopen jaar heb ik een cursus counselor afgerond, wat een hele mooie ervaring is. Ik wil verder studeren in mij verdiepen in CGT ( cognitieve gedrag therapie).

Ik had een eetstoornis waar ik nu hersteld van ben. Ik heb de afgelopen 3 jaar heel hard aan mij zelf gewerkt waar door ik nu kan zeggen ik heb rust en balans. Ik blijf ten allertijden aan mij zelf werken. Ik ben hier vrijwilliger als ervaringsdeskundige, wat ik wil mee geven aan de bezoekers die ik zou begeleiden er is altijd hoop en ondanks ik in herstel ben dat ik ten allertijden aan mij zelf mag gaan werken. Maar dat er een leven zonder eetstoornis kan. 

Hierna wil ik in een  kliniek werken, met de ervaring die ik in Leontienhuis heb geleerd. Want toen ik er zelf zat waren veel meiden en jongens met een eetprobleem jammer genoeg was daar niet de juiste hulp, of te weinig ervaring mee. En om toch dan wat meer te bieden dan alleen counselor lijkt dit mij een mooie aansluiting die ik mee kan geven waar ik ook ga werken.

 

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"