Mijn naam is Hilda Bos-Meems, ik ben getrouwd en samen hebben we twee mooie volwassen zonen en een lieve schoondochter. We wonen in Rotterdam.

Vanaf 2002 tot en met oktober 2018 was ik dagelijks actief in ons familiebedrijf. Mijn verantwoordelijkheid lag met name bij de zorg voor onze medewerkers en de financiën. Dit was tevens het moment dat we onze organisatie hebben verkocht.

Bewust heb ik toen gekozen voor een half jaar sabbatical. Een moment voor mijzelf om beter te ontdekken wie ik ben, wat ik wil en kan. Op zoek naar wie ik ten diepste zelf ben, waar ik echt in geloof en waar mijn passie, talent en mogelijk ook mijn opdracht ligt. Dit voelde als een voorrecht! Ik heb mogen leren denken en handelen vanuit mijn ‘authentieke zijn’ en te vertrouwen op mijn talenten. De verwachting van anderen vind ik nog steeds belangrijk, maar ik wil trouw blijven aan wie ik ben en hoe ik bedoeld ben. Uit ervaring en wat anderen mij teruggeven, weet ik dat dit uiteindelijk het mooiste resultaat oplevert.

Als zelfstandig ondernemer help ik tegenwoordig organisaties met hun HR- en coaching vraagstukken. Ik probeer een gezonde balans te vinden als zelfstandige en vrijwilligerswerk. Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen leren en ontvangen en deel daar graag van uit.

In het Leontienhuis kom ik graag als gastvrouw en wanneer het nodig is kan ik invallen bij de creatieve activiteiten. Daarnaast ondersteun ik het ondernemersnetwerk van de Club van 100. Hierbij komen voor mij mens en organisatie mooi bij elkaar.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"