Hoi, ik ben Patty. Ik ben op 2 juni 1985 geboren in De Lier.

In dit dorpje ben ik ook opgegroeid, aan een veilig tuinderslaantje. Inmiddels woon ik opnieuw in De Lier, na ruim 8 jaar onderbreking. Ik moest even uitrazen en rust in mijn donder vinden. Dat heb ik gedaan op Curaçao, want als je dan toch op zoek bent naar jezelf, kun je dit maar beter doen op een tropisch eiland. Toch? Nu woon ik dus opnieuw in De Lier, samen met mijn vriend en vier parttime bonuskinderen.

Ik werk als freelance tekstschrijver, kijk maar: www.pattydetekstschrijver.com. Als ik niet achter mijn bureau zit te schrijven, zit ik op de fiets (racefiets of mountainbike), of zit ik ergens gezellig te borrelen en tafelen met familie of vrienden. Want inmiddels is eten mijn vriend en geen vijand meer.

Als Westlandse tuindersdochter sta ik nuchter in het leven. Tegelijkertijd ben ik hypergevoelig en zit ik boordevol emoties. Het vinden van balans tussen hoofd en hart is daarom altijd mijn grootste uitdaging. In mijn werk, als partner en parttime bonusmoeder, vriendin, dochter en zus, maar ook als vrijwilliger bij het Leontienhuis.

Na zelf tien jaar met Anorexia te hebben rondgelopen en tien jaar hersteld te zijn, wil ik er graag zijn voor lotgenoten die nog middenin de heftige strijd zitten om Anorexia te verslaan. Mijn bijdrage als ervaringsdeskundige? Een luisterend oor, een warme glimlach en een hele berg optimisme en positivisme! Want als ik het kan, kan een ander het ook. Daarnaast bemoei ik mij bij het Leontienhuis graag tegen communicatie-uitingen aan, omdat dat mijn vak is.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"