Ik ben Anja en verzorg vanaf januari 2019 op dinsdagmiddag de yogales in het Leontienhuis. Je bent van harte welkom.

Beweging heeft altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Buitenspelen, gym, jazzballet, stijldansen, volksdansen, showdans. En het plezier om anderen daarin te stimuleren.

Op 24-jarige leeftijd maakte ik kennis met hatha yoga en wist direct dat ik daarmee verder wilde. Ik ben in 1993 bij Saswitha afgestudeerd aan de 4-jarige beroepsopleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, actief lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland (de VYN) en o.a. gespecialiseerd in ademtherapie, chakrafilosofie en -psychologie, persoonlijke begeleiding, yoga voor allerlei levensfases, yoga bij allerlei functioneringsbeperkingen.

Met enthousiasme en creativiteit gedragen door een gedegen opleiding bied ik al meer dan 27 jaar aan velen in de regio volop variatie in beweging, rust en bewustwording door het organiseren van yogalessen en het schrijven en illustreren van teksten tot overweging en woorden van troost.

Op dit moment verzorg ik zo’n 12 uur per week yogalessen in mijn yogastudio te Moordrecht.

 

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"