Mijn naam is Kelly (2000) en kom uit Limburg, waar ik nu nog steeds woon. Sinds begin 2019 ben ik ervaringsdeskundige bij het Leontienhuis.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief in de weer, luister ik bijna altijd naar muziek en ben ik veel in de natuur te vinden. Daarnaast doe ik aan moderne dans. Door middel van dans kan ik mijn emoties laten spreken op een manier dat met ‘pratend spreken’ voor mij bijna onmogelijk is. Daarnaast houd ik ontzettend veel van lezen over onder andere psychologie, historie, filosofie, gezondheid, muziek, kunst, natuur, food, politiek... tja, eigenlijk is alles interessant! Verder studeer ik Food Innovation.

Ik ben heel dankbaar dat ik niet meer opgesloten zit in een ‘eindeloze doolhof’, maar dat ik de weg naar mezelf heb teruggevonden. Het mooiste, maar ergens ook het pijnlijkste, aan herstel vind ik dat je het leven weer kunt heruitvinden. Heel graag wil ik mensen met een eetstoornis en ouders en naasten van mensen met een eetstoornis steun bieden, hoop en moed geven.

Samen met een groepje vrijwilligers werken we ijverig aan een forum voor mensen met een eetstoornis en een forum voor de ouders en naasten van mensen met een eetstoornis. Chris en ik worden moderator van deze fora.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"