Ik ben Margje, woon in Woerden met mijn vriend, hond en kat en in deeltijd ook met zijn twee zonen.

Af en toe best een drukke bende! Dan heb ik zeker tijd en ruimte voor mezelf nodig en die vind ik dan ook bij een plaatselijke yogastudio.

Een aantal keer per week ben ik daar dan ook te vinden. Daarnaast blader ik graag door tijdschriften, houd ik van koken en ga ik af en toe naar de sauna.

Een wandeling buiten met de hond doet me ook goed! Daarnaast werk ik vier dagen per week als Office Manager bij een digitaal bureau. Ik prijs me gelukkig met mijn leuke collega's en heb afwisselende werkzaamheden waar ik erg blij van word!

Bij het Leontienhuis zet ik me in als mentor van een aantal bezoekers en voer ik intakegesprekken. Een tijd geleden merkte ik namelijk dat ik wat voldoening miste in mijn leven (op een wat meer 'essentieel' niveau) en ook wilde ik mijn ervaringen inzetten om anderen te helpen in hun strijd tegen de eetstoornis. Mijn eetstoornis is begonnen in de puberteit en ik heb er heel wat jaren mee geworsteld. Ik hoop dat ik met mijn kennis en ervaring andermans worsteling wat draaglijker kan maken. Hoewel ik weet dat het heel verleidelijk (en veilig!) is om het allemaal 'zelf te willen doen' heb ik gemerkt dat steun en hulp van anderen écht van grote betekenis kan zijn. Ik hoop deze dan ook een ander te kunnen bieden!

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"