Hi, mijn naam is Marjoke (1957). Sinds een paar jaar woon in Waddinxveen en ben oma van twee heerlijke kleinkinderen waar ik een keer in de week op pas. Mijn grote hobby is het maken van lange wandelingen in bossen of bergen, of dichterbij huis met mijn kooikerhond Jente.

Na 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik via allerlei omwegen terecht gekomen in beleidswerk voor gemeenten. Omdat ik meer zingeving wilde, heb ik een omscholing gedaan en ben ik inmiddels Levens & Loopbaancoach en klankschalenbehandelaar. Dit doe ik naast mijn parttime baan voor de gemeente Gouda.

Al een hele tijd terug beloofde ik mijzelf dat ik vrijwilligerswerk ga doen als ik met pensioen ga. Nu het pensioen steeds verder opschuift, heb ik besloten om daar niet langer op te wachten. Bij het Leontienhuis ga ik op donderdagmiddagen met klankschalen begeleide meditaties geven en regelmatig een klankreis. De meditaties of visualisaties bieden rust, ontspanning en helpen om te gaan met verschillende gevoelens. De klankreis biedt vooral een hele diepe ontspanning die nog heel lang doorwerkt. Nieuwsgierig? Je kunt gerust komen kijken en zachtjes weggaan als je er even geen zin in hebt.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"