Ik ben Wilma de Gier,

Ik geniet van het leven, van de relatie met mijn man, mijn familie, mijn vrienden, en van de mogelijkheden die het leven biedt. In het dagelijks leven ben ik coach. Ik begeleid professionals op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak en dit doe ik met volle overgave. Ik ben jarenlang manager geweest van een team van 9 intercedenten en merkte, dat het managen en het begeleiden van deze dames enorm effect had. Ze gingen zich op een vlak begeven, waarvan zij niet wisten dat zij dat in zich hadden. Hierdoor werd mijn interesse gewekt in coaching en ben ik naast mijn fulltime job de opleiding NLP Practioner en NLP Master Practioner gaan volgen. In januari 2018 heb ik mijn eigen coachingsbureau opgericht: Expandente (=latijn voor expanderen, uitgroeien). Inmiddels werk ik samen met een aantal ondernemers, waar in de samenwerking het samen groeien centraal staat.

Ik draag het Leontienhuis een heel warm hart toe, mede omdat ik in het verleden zelf aan een eetstoornis geleden heb, waarvan ik in 2004 volledig hersteld ben. Sindsdien heb ik mijn leven weer terug. Ik begrijp de strijd tegen de eetstoornis, maar ik spreek ook uit ervaring, dat deze strijd gewonnen kan worden en dat het het zó waard is om ervoor te gaan. Door ervaringsdeskundige vrijwilliger te zijn, hoop ik een inspiratiebron te zijn voor degenen die aan een eetstoornis lijden. Ik wens dat zoveel mogelijk dames, meisjes en ouders mogen ervaren wat ik ervaren heb en daar zet ik me maximaal voor in. Samen met Astrid begeleid ik op maandagavond de ondersteuningsgroep.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"