Mijn naam is Chris en ik ben geboren in 1963.

Ik ben gescheiden en vader van 2 dochters.

Ik woon en werk in Alphen aan den Rijn.
Wonen doe ik in een arbeiderswoning uit 1907 op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Alphen.
Werken doe ik bij de gemeente waar ik als functioneel beheerder verantwoordelijk ben voor het blijven werken van software-applicaties.

Mijn hobby’s zijn oa muziek, spelen met taal (iedereen heeft zijn/haar eigen-wijsheid), wandelen en fietsen.

Na mijn scheiding ben ik verhuisd naar Alphen aan den Rijn en wilde ik nieuwe contacten gaan leggen. Wat is er dan beter om vrijwilligerswerk te gaan doen?
Je treft me nu dan ook regelmatig achter de bar aan in ParkVilla in Alphen, een filmhuis, klein theater en locatie voor kunsteducatie.
Verder ben ik vrijwilliger bij GeoFort in Herwijnen (bij Leerdam), een voormalig fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en tegenwoordig een museum voor cartografie en navigatie, met name gericht op educatie.

En dus ook vrijwilliger bij het Leontienhuis als “ervaringsdeskundige ouder”. Vanuit deze rol wil ik als vader van een dochter die een eetstoornis heeft gehad mijn ervaringen delen met andere ouders. Hiermee hoop ik ze steun te kunnen geven in deze moeilijke tijd.

 

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"