Mijn naam is Suzanne Hartman en ik woon weer in Nederland. Ik heb 20 jaar in Londen en Afrika gewoond, maar mijn super leuke baan als docent op de Hogeschool in Vlissingen zorgde voor een terugkeer naar Nederland.

Ik doe voor het Leontienhuis e-mail ondersteuning en ben ervaringsdeskundig. Graag zou ik vaker naar het Leontienhuis komen, maar Zeeland is echt ver weg. Tevens is voor mij e-mail ook een hele belangrijke manier geweest om uit mijn eetstoornis te komen, ik had namelijk een groepje vriendinnen die ik heb leren kennen op een cursus voor yoga & eetstoornissen, en met hen heb ik jaren lang gemaild over alle ups-and-downs die bij een eetstoornis komen kijken. Voor mij was dit de grootste heler; connectie met mensen die mij Echt begrepen. Nu hoop ik dat ik dat terug kan geven in e-mail ondersteuning.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"