Ik ben Debby (1985), ik woon in Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau vormt samen met de Belgische gemeente Baarle-Hertog het Kempense dorp Baarle. Een uniek en gezellig dorpje, in een stukje Nederland en België.
In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig onderneemster. Zo ben ik hoofdzakelijk werkzaam als Make-up Artist (visagist). In augustus 2012 starte ik mijn eigen bedrijf,  waarin ik vanuit mijn grootste passie, uiteindelijk mijn beroep heb kunnen maken.
Sinds kort zit ik ook mee in het bedrijf van mijn ouders, waar ik samen met mijn broertje en zusje mede-eigenaresse van ben. In 1992 kochten mijn ouders een eigen benzinepomp in Baarle-Hertog, inmiddels zijn we hierin uitgegroeid tot een waar familie bedrijf.
Het klinkt dan ook vast niet gek als ik je vertel dat bezig zijn met beauty tevens mijn allergrootste hobby is?! In mijn vrije tijd ben ik vrijwel continue bezig met het opdoen van nieuwe inspiratie en volg ik de allernieuwste beauty trends tot op de voet. De rest van mijn vrije tijd besteed ik graag aan het creatief bezig zijn en breng ik vooral en veel door aan het onderhouden van mijn sociale leven. Zo ben ik graag onder de mensen en samen zijn/ tijd door brengen met familie en/of vrienden, daar kan ik tegenwoordig echt intens van genieten. Gewoon even lekker borrelen, heerlijk chillen en/of een hapje eten en vooral heel veel lachen. Zelf heb ik anorexia gehad en zoals je hierboven kunt lezen sta ik weer volop in het leven. Naast mijn drukke, dagelijks leven werk ik sinds 2015 als ervaringsdeskundige vrijwilligster bij het Leontienhuis.
Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"