Ik ben Liesbeth Pons (1968).

Ik woon samen met mijn man Joost en zonen Jasper en Nick jaar in Krimpen aan den IJssel.

Ik werk 2,5 dag als projectmedewerkster bij een onderzoeksbureau in Rotterdam en daarnaast heb ik een eigen bedrijfje, MOOIs make-up workshops.

Bij MOOIs kun je terecht voor feestelijke make-up, bruidsvisagie en make-up workshops voor volwassenen en jonge meiden. Verder geef ik kinderfeestjes en Nail Art workshops. Dit laatste doe ik bijvoorbeeld ook op basis- en middelbare scholen.

Tijdens mijn workshops leer je stap voor stap welke make-up het beste staat bij jouw gezichtsvorm, huid en leeftijd en welke kleuren, producten en materialen jij daarvoor het beste kunt gebruiken. Maar je ontdekt ook welke make-up je gebruikt bij welke gelegenheid, kleding, tijd van het jaar e.d. Dus volop persoonlijk advies, aandacht, tips om er stralend uit te zien!

Deze make-up en Nail Art workshops verzorg ik bij het Leontienhuis. Ik vind het belangrijk mij in te zetten voor mensen die wel wat extra aandacht en verwennerij kunnen gebruiken. Ik hoop tijdens deze workshops op een ongedwongen manier momenten van afleiding en ontspanning te bieden aan jonge meiden in hun moeilijke strijd en dat ze al hun MOOIs leren én blijven zien.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"