Mijn naam is Maja (1953), ik heb 2 dochters, 1 schoonzoon en de 2e schoonzoon komt er waarschijnlijk ook weer aan. Ik heb 4 kleinkinderen, 2 jongens en 2 meisjes.

Ik ben al 33 jaar werkzaam in de verzorging in de Zevenster, waar ik op alle werkplekken gewerkt heb. Ben begonnen als oproepkracht in de huishouding en door jaren heen alle opleidingen gedaan waaronder de VIG-er (vroegere ziekenverzorgster) en management.

Als leidinggevende heb ik heel veel meisjes zien uitgroeien als uitstekende verzorgende. Een fijn beroep wat steeds zwaarder wordt, maar het is het mooiste vak wat bestaat. Mijn motivatie om me als vrijwilliger bij het Leontienhuis op te geven is toch wel, mijn ervaring in omgang met mensen, zowel jongeren als ouderen. Mijn Zorghart is groot genoeg om er te Zijn voor degenen die er behoefte aan hebben, door naar ze te luisteren of er gewoon maar te zijn voor ze. Een arm om degene heen te slaan, die er behoefte aan heeft op dat moment.

Het probleem is ook zo van deze tijd en zo herkenbaar, dat ik er graag bij wil horen om te kunnen helpen met het welslagen van deze foundation en de mensen die het aangaat te ondersteunen met mijn hulp zoals schoonmaken of lunches verzorgen. Ook het meewerken aan het oprichten van een evenementencommissie in Zevenhuizen, met de daarbij horende werkzaamheden.

Daarbij kwam dat m'n maatje Marina, zich ook hiervoor had aangemeld en zo enthousiast was dat ik snel besloot om ook mee te gaan met haar. En zo is het met de Lady's ride begonnen, ik hiervan zo genoten dat ik me gelijk bij Fieke heb opgegeven als vrijwilliger. Er is hier nog zoveel goeds te doen, ik heb diep respect voor Leontien en Michael en alle medewerkers die zich hiervoor inzetten. Ik hoop dan ook dat we hier in Zevenhuizen nog heel veel kunnen bereiken voor het Leontienhuis. Ik zal me daar zeker voor inzetten.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"