Ik ben Liesbeth Ketting.
‘Zoveel mogelijk genieten en leuke dingen doen’ is mijn motto.

Ik realiseer me ook dat dit lang niet altijd gemakkelijk is voor iedereen. In mijn directe omgeving zie ik jongeren en hun ouders worstelen met problemen rond hun eetstoornis. Graag wil ik tijd vrijmaken om in het Leontienhuis te helpen. Zonder vrijwilligers kan een mooi initiatief als dit nu eenmaal niet bestaan.

Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij de gemeente Dordrecht en Oostflakkee. Dat is inmiddels alweer tijdje geleden en  ik ben inmiddels moeder van twee kinderen. Met een eigen bedrijf, een oude boerderij met (moes)tuin, fanatiek sportende gezinsleden en een energieke jonge labrador, is er altijd wat te doen. Ik hoop, samen met alle vrijwilligers, dan ook mijn steentje te kunnen bijdragen aan de verdere realisatie van het Leontienhuis.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"