Mijn naam is Gert (1981), ik ben geboren in Harderwijk. Sinds 8 jaar woon ik samen met mijn vriendin Sabina in Nijkerk.

Hier hebben wij ook onze kapsalon. Daarnaast ben ik als accountmanager werkzaam bij Beveco Gebouwautomatisering uit Oud Beijerland.

Sinds 29 oktober 2013 zijn wij trotse ouders van een tweeling, een jongen, Daan en meisje, Nikki. Mijn vrije tijd breng ik graag met hun door. Verder hou ik van sport, met name voetbal en fietsen, kijk ik graag films en series en mag ik graag koken.

Ik ben met het Leontienhuis in aanraking gekomen op een beurs. Hoewel ik altijd aan mijn vriendin dacht als ervaringsdeskundige, bleek dat er een behoefte was aan partners met ervaring met eetstoornissen. Ondanks ik hier nooit bij stil heb gestaan, sprak me dit toch wel aan. Met veel enthousiasme hoop ik nu dan ook, door het delen van onze ervaring, een verschil te kunnen maken voor mensen die in aanraking komen met een eetstoornis.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"