Mijn naam is Alard.
Ik ben getrouwd, we hebben drie kinderen en wonen hier in Zevenhuizen.

In mijn werkzame leven heb ik verschillende rollen gehad, de meeste hebben betrekking op financiën, maar ook "uitstapjes" naar Supply Chain, Pricing en systeem implementaties. Ik vind het leuk om met mensen uit verschillende disciplines met diverse inzichten naar een gemeenschappelijke uitkomst te werken.

Verder ben ik graag druk met allerlei klusjes, hetzij in de tuin, het huis of wat sleutelen aan auto of motor.

Een jaar nadat mijn zoon op karate is gegaan, heb ik mij ook aangemeld en sindsdien (2014) train ik trouw twee keer per week bij onze karate school hier in Zevenhuizen. De combinatie van het leren van technieken (met Japanse termen) en de fysieke inspanning, maakt het een uitdaging om je eigen te maken, terwijl je er ongemerkt ook fit door blijft. Aardige bijkomstigheid is dat je deze sport (op je eigen nivo) tot op hoge leeftijd kan beoefenen.

Als ouders hebben wij heel veel steun gehad aan het Leontienhuis en in relatief korte tijd (drie jaar) ons leven weer op de rit kunnen krijgen. Met deze ervaring wil ik graag mijn steentje bijdragen aan ouders / naasten die in eenzelfde soort situatie zitten en hen kunnen helpen op de manier zoals wij ook hulp van andere ervaringsdeskundigen van het Leontienhuis mochten ontvangen.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"