Guido Hoffman 1966, ik woon met mijn gezin in Nieuwerkerk aan den IJssel!

Wij zijn een hele sportieve familie, dochter Fee en zoon Jip tennissen en voetballen allebei. In de weekeinden staan wij gezellig langs de lijn om naar het tennissen en voetbal te kijken en onze kinderen aan te moedigen. Zelf ben ik sinds 2 jaar helemaal verslingerd aan wielrennen, dit doe ik ook zeer regelmatig. Op de zondagmorgen hebben we een super leuk groepje waar we mee fietsen na het fietsen drinken we een kopje koffie met een heerlijke appelpunt met slagroom! Afgelopen zomer heb ik in 8 dagen van Italië naar Rotterdam gefietst voor het goede doel. Echt een hele zware tocht en waar we elkaar door de dieptepunten heen hebben geholpen. Top!

Mijn bedrijf is ook gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en heet LeaseBewust. Wij bieden autolease aan voor bedrijven en particulier.

Sinds 1 september ben ik voorzitter van de Club van 100 van het Leontienhuis. Mijn taak is om er voor te zorgen dat binnen afzienbare tijd de Club van 100 doorgroeid naar 100 leden. Met de opbrengst hiervan kunnen wij een een bijdrage leveren aan de exploitatie van het Leontienhuis. In de afgelopen 2 maanden heb ik al onwijs veel leuke mensen ontmoet in het Leontienhuis. En wat ontzettend gaaf wat al die vrijwilligers doen! Ik vind het ook echt super leuk om te doen!

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"