Als partner van Leontien heb ik van dichtbij mee moeten maken hoe het is om te leven met iemand met een eetstoornis. Een hele zware tijd die je niemand gunt.

Ik vind het geweldig dat Leontien haar eigen ervaring nu gebruikt om anderen te helpen. Natuurlijk steun ik haar dan ook volledig en zijn we er samen volledig voor gegaan om deze droom realiteit te laten worden. Leontien haar kracht is de hulp en steun aan deze groep mensen en mijn kracht ligt bij de zakelijke en organisatorische kant; een combinatie die voor ons samen goed werkt. Samen zullen we er dan ook in de toekomst heel hard voor blijven werken het Leontienhuis een groot succes te laten worden zodat aan zoveel mogelijk gezinnen hulp en steun geboden kan worden. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk dit is en zal waar nodig als ervaringsdeskundige naaste een luisterend oor bieden.

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"