image1

Beleidsplan

Bekijk hier het beleidsplan.

Bestuursleden

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Cees Pille
Voorzitter

Econoom en de laatste 15 jaar werkzaam voor tal van ondernemersorganisaties in Nederland. Cees heeft ervaring met public relations, lobby en netwerkevents. Zijn passie ligt in het verbinden van werelden en mensen. Zijn ambitie ligt in het verbinden van het bedrijfsleven en maatschappelijke doelen. Cees is nu werkzaam voor de Vereniging van Verf- en Druktinktfabrikanten. Daarnaast is hij lid van de programmaraad van RTV Rijnmond. In verleden was hij raadslid en voorzitter van een eredivisie basketbalclub. Sinds het prille begin is hij actief voor de Leontien Foundation als voorzitter van het bestuur.

Peter Michels

Penningmeester

peterMijn naam is Peter Michels. Ik ben de directeur eigenaar van Michels administratie & belastingadvies (www.michelsbv.nl). Ik ben voornamelijk werkzaam voor de ondernemingen in onze portefeuille en de fiscale advisering in brede zin van ondernemers in het MKB. Ik stel mij altijd ten doel door een interactieve samenwerking met mijn cliënt gestelde doelen te bereiken. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Caroline en vader van Lara (2005) en Noah (2009). In mijn vrije tijd ben ik een liefhebber van sporten. Ik ga graag hardlopen of een rondje lopen op de golfbaan.

Financieel verslag 2014

Het bestuur van de Stichting Leontienhuis heeft de jaarrekening 2015 goedgekeurd. De stichting ontving in het boekjaar 2015 een bedrag van € 456.821,- aan donaties en giften van bedrijven, instellingen en particulieren.

In het jaar 2015 werd er € 84.874,- aan kosten gemaakt. Eerder was er in 2014 al personeel aangetrokken, in 2015 nemen de huisvestingskosten toe door de ingebruikname van het Leontienhuis. Het saldo van baten en lasten werd volledig aangewend voor activiteiten van het Leontienhuis. Het grootste deel (€ 299.000,-) werd besteed aan de verbouw en inrichting van het Leontienhuis. Andere bestedingen bedroegen met name activiteiten voor sponsors en donateurs van het Leontienhuis. Ook werden er kosten gemaakt voor de opening van het Leontienhuis door H.M. de Koningin en de bijeenkomst voorafgaand tijdens de start van de Tour de France. Er werd een bedrag van  € 40.000,- toegevoegd aan de reserve van het Leontienhuis. Het positieve exploitatieresultaat van € 2.640,- werd toegevoegd aan een algemene bestemmingsreserve.

klik hier voor het financieel verslag 2015

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"