Assertiviteitstraining, er start een training op vrijdag 11 maart, lees hier meer.                                   


Binnenkort gaat er in het Leontienhuis een assertiviteitstraining van start en jij bent van harte welkom om hier aan mee te doen. Assertiviteit betekent dat je in staat bent om op een rustige en zelfverzekerde manier voor jezelf op te komen, zonder dat je daarbij voorbij gaat aan je eigen grenzen en behoeftes of die van de ander.

In deze training leer je:

-      Opkomen en zorgen voor jezelf.

-      Je eigen grenzen en behoeftes kennen.

-      Zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten.

-      Ruimte innemen.

Door middel van korte oefeningen en spelopdrachten ga je werken aan non-verbale en verbale communicatie. Dit zal allemaal op een speelse, vriendelijke en inzichtgevende manier gedaan worden.
In deze training wordt er gestreefd naar ieders persoonlijke groei op het gebied van assertiviteit en leer je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen grenzen, gevoelens, wensen en behoeften. Die mogen er namelijk allemaal zijn.

Maximaal 8 bijeenkomsten op vrijdagochtend van 10.00-11.30 u. (eens per twee weken). De eerste bijeenkomst is op vrijdag 11 maart.

 saskia

Door wie?  

                                                         

Ik ben Saskia Zwartbol en ben 32 jaar.                                    

Ik heb de opleiding dramatherapie gevolgd en op dit moment werk ik als coach en assertiviteitstrainer. In mijn werk ben ik voornamelijk bezig om de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jongeren te vergroten op een luchtige en speelse manier.

 

Wil je meedoen? Geef je z.s.m. op bij Fieke  fieke@leontienhuis.nl

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"