Het Leontienhuis heeft Guido Hoffman (50) aangetrokken om de Club van 100 te gaan leiden. De Club van 100 is de businessclub van het Leontienhuis. Met de inkomsten uit deze club worden de activiteiten van het Leontienhuis ondersteund. Hoffman is een bekende in de regio en eigenaar van LeaseBewust Autolease in Nieuwerkerk aan den IJssel. “Mijn doel is van de Club van 100 een swingende club te maken met een krachtige uitstraling.”

 guido4033x

De eerste taak van Hoffman is nieuwe leden aantrekken. “De Club van 100 bestaat nu uit 35 leden en dat moeten er natuurlijk 100 worden. Ons doel is om nog dit jaar minimaal 10 nieuwe leden te werven, om uiteindelijk over 2,5 jaar de benodigde 100 leden te hebben.”

Lid worden van de Club van 100 kost 1.200 euro per jaar, een deel daarvan is belastingvrij. Met de inkomsten kan het Leontienhuis de continuïteit van het huis en dus de zorg voor mensen met een eetstoornis continueren. Maar de leden krijgen er ook wat voor terug. “We organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten, maar ook leuke uitstapjes, vaak met een relatie tot de fiets.”

Agenda
Op 11 september staat de Leontien Charity Ride gepland. Een fietstocht van 100 km onder leiding van Leontien Zijlaard-Van Moorsel. Leden van de Club van 100 kunnen hieraan gratis deelnemen.
Ook Guido Hoffman zal van de partij zijn, want sinds twee jaar is hij een enthousiast wielrenner.
Op 28 september is er een lezing van voormalig C&A-topman Paul Brust over de textielproductie in Bangladesh en in november komt ex-topbokser Arnold Vanderlyde praten over de overeenkomsten tussen topsport en business. In januari staat wederom een bezoek aan de Wielerzesdaagse in Ahoy op het programma.

Vragen kunt mailen aan: guido@leontienhuis.nl  

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"