Ze is ex-wielrenster, meervoudig Olympisch en wereldkampioen en samen met Wolky ontwikkelde Leontien Zijlaard-van Moorsel voor het vijfde seizoen een paar schoenen. Uit de nieuwe serie RAW hoort de enkellaars RAW 3676 Colville met kleurcode 500 zwart bij Leontien. Stoer én vrouwelijk. En bijzonder comfortabel. Er gaat een percentage van het aankoopbedrag dit specifieke model naar de Stichting Leontienhuis.

RAW Wolky’s mindset met stijl

Puur en natuurlijk, vrouwelijk met stijl. Zo laat de nieuwe hoog gehakte damesserie van Wolky, RAW, zich het beste omschrijven. Helemaal aansluitend op de tijd waarin wij leven en onze wens bewuster om te gaan met onszelf en onze leefomgeving. Mindfulness met in de hoofdrol de voet. RAW gebruikt natuurlijke materialen en dito kleuren die aantonen dat eenvoud loont. De rubberen zool zorgt voor ongeëvenaarde veerkracht en samen met de verzonken blokhak en anatomisch gevormd voetbed,  voor optimaal loopcomfort. En de balans met het minimalistische design maakt van RAW een statement serie. Wolky’s mindset met stijl.

Bezoek de website www.wolky.nl of download de gratis Wolky app (zoekterm Wolky international) 

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"