Het Leontienhuis is dit jaar gekozen als goed doel van diverse rally’s die worden georganiseerd door Bcause Better Events. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Dus rallyliefhebbers opgelet, want er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie en/of inschrijven klik op de hieronder vermelde links of neem contact op met Jeannette Donken via jeannette@leontien.nl

DomDomDom Rally
Datum: vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016
Deze rally is exclusief voor gemengde koppels (man/vrouw). Dit jaar start de rally in het centrum van Hattem, overnachten we bij Landgoed Lauswolt en finishen we bij Mooirivier in Dalfsen.
De kosten per equipe (2 pers.) bedragen € 1.300,- voor deelname en een donatie € 300,- of meer aan het Leontienhuis.
www.domdomdomrally.nl

 

Expo Rally
Datum: zaterdagavond 4 t/m dinsdagmorgen 7 juni 2016
Deze rally is exclusief voor vastgoedondernemers en brengt de deelnemers via de leukste weggetjes naar de PROVADA in de RAI Amsterdam. 
De kosten per equipe bedragen € 2.250 voor deelname aan de Expo Rally en een donatie van € 250,- of meer aan het Leontienhuis.
www.exporally.nl

Business Tour
Datum: donderdag 30 juni 2016
Dit jaar alweer de 11e editie. Een zakelijke rally-strijd door het prachtig groene Oost-Nederland. 
De kosten per equipe bedragen € 650,- voor deelname en een donatie van € 150,- of meer aan het Leontienhuis.
www.businesstour.nl

Miles of Mystery
 
Datum: woensdag 21 t/m zondag 25 september 2016
De Miles of Mystery organiseren we dit jaar alweer voor de 9e keer. De deelnemers horen pas op het vliegveld, 21 september, waar de rally start. Elke dag blijft weer een mysterie.
De kosten bedragen € 7.500,- per equipe en deelnemers kunnen een donatie van € 600,- , € 750,- of meer doen.
www.milesofmystery.nl 

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"