Hallo:-) Ik ben Dorine (1962), moeder van 2 zoons en woon in Bilthoven. Ik ben hersteld van boulimia wat ik in mijn pubertijd kreeg. Ik deed ook aan topsport (waterpolo), een dubbele confrontatie met hoe ik mezelf in mijn veranderende lichaam voelde. Mijn hoogsensitiviteit was ik me toendertijd nog niet bewust. Toen ik stopte met waterpolo en een vaste relatie kreeg (ik was ca. 25 jaar) is mijn fysieke boulimia langzaam maar zeker gestopt. In diezelfde tijd kreeg ik een melanoom, wat ook impact op mij had, een wake-up, want ik besefte dat ik niet dood wilde.

Door levenservaringen en het doen van veel opleidingen en trainingen m.n. op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en massage/lichaamstherapie, heb ik mij psychisch, fysiek, emotioneel en spiritueel ontwikkeld, waardoor ik meer en meer expressie en creatie aan mezelf kon geven. Ik ben ook gaan dansen, schilderen en meer de natuur op gaan zoeken. Ik kan nu zeggen dat het leven mij heel veel heeft gegeven en dat ik blij en gelukkig ben met wie ik nu ben en waar ik nu sta.

Terug

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"