Word lid van de Club van 100 Logo Leontienhuis Club van 100

“Financiële steun is hard nodig”

 

Guido

Guido Hoffman

Het Leontienhuis is qua inkomsten volledig afhankelijk van fondsenwerving. Om de ingezette lijn te kunnen voortzetten, is het waarborgen van de continuïteit van groot belang. Daarvoor is geld nodig. Een van de initiatieven van het Leontienhuis om inkomsten te genereren is de Club van 100. We zijn enorm blij met de bedrijven die nu lid zijn, maar we zijn nog op zoek naar nieuwe leden die ons op deze manier willen steunen. Het lidmaatschap bedraagt 1.200 euro per jaar, waarvan de helft fiscaal aftrekbaar is. De Club van 100 is een actieve business club en organiseert minimaal vijf netwerkbijeenkomsten per jaar. De nieuwjaarsborrel wordt jaarlijks begin januari gehouden tijdens de Wielerzesdaagse in Ahoy Rotterdam.

De Club van 100 wordt geleid door voorzitter Guido Hoffman. “Het is mooi om te zien dat er naast onze onmisbare vrijwilligers ook veel mensen zijn die het Leontienhuis een warm hart toedragen en hun steentje bijdragen aan het voortbestaan van het Leontienhuis. Dit gebeurt op allerlei uiteenlopende manieren zoals het leveren van producten, het verrichten van onderhoud aan het huis en tuin, maar ook door donaties van bedrijven en de financiële steun van de leden van de Club van 100 van het Leontienhuis.”

Interesse om lid te worden?
Guido Hoffman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-51313307

 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"