IntroductieLogo Leontienhuis Club van 100

 

De Club van 100 van het Leontienhuis!

GuidoHoffman

Guido Hoffman

Graag wil ik jullie iets meer vertellen over de Club van 100 van het Leontienhuis! Zoals jullie uitgebreid kunnen lezen op deze website bestaat het Leontienhuis van fondsenwerving. Voor het voortbestaan van het Leontienhuis is dus keihard geld nodig! Om op een leuke, gezellige en efficiënte manier geld te genereren voor het Leontienhuis is de Club van 100 opgericht.

De Club van 100 is een swingende businessclub die meerdere bijeenkomsten per jaar organiseert! Denk hierbij aan bezoek wielerzesdaagse Rotterdam, lunches, jaarlijkse BBQ en lezingen van interessante sprekers, afgelopen periode hebben de onderstaande sprekers zeer interessante lezingen gegeven:

  • Pals Brust, voormalig directeur van C&A in meerdere functies
  • Arnold Vanderlyde, voormalig topbokser
  • Krein Bons, CEO van Van Haren schoenen
  • Michael Zijlaard, man van Leontien, manager team Roompot-Charles

De gelden van de Club van 100 komen direct ten gunste van het Leontienhuis, de bovenstaande sprekers hebben hun verhaal gehouden voor een lekker broodje en een warm applaus. Dit is echt te gek en wij zijn dan ook enorm blij dat deze sprekers bij ons te gast geweest zijn. Wij zijn altijd op zoek naar interessante sprekers voor onze businessclub.  

Onze Club telt momenteel 44 leden en wij zijn hard op zoek naar nieuwe leden om het voortbestaan van het Leontienhuis te kunnen waarborgen! Ons ultieme doel is 100 leden over 2 jaar! Het lidmaatschap voor deze gezellige businessclub bedraagt EUR 1.200,00 per jaar en is fiscaal aantrekkelijk. We hebben ook leden die het zo gezellig vinden en privé lid zijn.

 

Met hartelijke groet,

Guido Hoffman

Lid worden? Meer info? Bel of mail met Guido Hoffman t: 0651313307 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"