ProgrammaLogo Leontienhuis Club van 100

 

Donderdag 12 december 2019
Wijnproeverij

We maken onder leiding van een wijnmaker een virtuele reis door de hooglanden van Spanje. Van elk wijngebied (DO) proeven we een ambachtelijk wijn van jong fruitig tot vol houtgerijpt. Bij het proeven wordt uitleg gegeven over het wijngebied, de vinificatie (het wijnproces) en uiteraard de wijn zelf. We sluiten de avond af met een leuke wijnquiz waarbij de winnaar een bijzonder cadeau krijgt!

Uiteraard is er na afloop gelegenheid de geproefde wijnen te bestellen. Leuk voor de aankomende feestdagen, om zelf te drinken of om te gebruiken als relatiegeschenk. 25% van de prijs komt ten goede aan het Leontienhuis.

Meer informatie over tijdstip en programma volgt. Introducees zijn welkom!

 

Donderdag 2 januari 2020
Nieuwjaarsborrel bij Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam

Traditioneel het eerste grote wielertreffen van het jaar in Nederland is de Wooning Zesdaagse. De beste baanwielrenners ter wereld komen samen en voeren zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport in een gezellige ambiance!

Locatie: Ahoy Rotterdam

Meer informatie over tijdstip en ontvangst volgen.

 

 

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"