Op maandag 11 september 2017 vindt de Leontien Charity Ride plaats - een prachtige fietstocht van circa 100 kilometer ten bate van het Leontienhuis. (Het Leontienhuis is die dag gesloten)

Vanzelfsprekend zal Leontien zelf meefietsen, maar ook andere bekende wielercoryfeeën hebben hun deelname al toegezegd. Welke dat zijn blijft natuurlijk een verrassing!

Alle deelnemers worden per bus vervoerd van Nieuwerkerk naar het Zeeuwse Middelburg waar de fietstocht zal beginnen. Vervolgens fietst het peloton via Brielle, alwaar een heerlijke lunch zal worden genoten, naar finishplaats Hotel Van der Valk te Nieuwerkerk a/d IJssel. Na een verfrissende douche aldaar wordt deze fietsdag feestelijk afgesloten met een overheerlijke barbecue bij het Leontienhuis.

Aangezien er in groepsverband wordt gefietst en gezien de afstand van de tocht, wordt wel enige wielerervaring van de deelnemers gevraagd en uiteraard is het dragen van een helm verplicht.

Geïnteresseerd om deel te nemen aan dit unieke fietsevenement?

Tegen een minimale donatie van €250,00 ten bate van het Leontienhuis mag je het volgende verwachten:

  1. Een volledig verzorgde fietstocht van Middelburg naar Nieuwerkerk aan den IJssel (inclusief busvervoer van Hotel Van der Valk in Nieuwerkerk naar Hotel Van der Valk in Middelburg);
  1. Een wielershirt dat exclusief is ontworpen voor deze fietstocht;
  1. Fietsen tegen een gemiddelde snelheid van 27 kilometer per uur in een peloton onder de professionele begeleiding van team Roompot Nederlandse Loterij;
  1. Een volledig verzorgde lunch bij de tussenstop in Brielle;
  1. Een volledig verzorgde barbecue bij het Leontienhuis in Zevenhuizen.

Aanmelden kan via de e-mail evenement@leontienhuis.nl. Neem ook gerust contact met ons op mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben.

Wij hopen van harte dat je er maandag 11 september 2017 bij zult zijn.

Namens Leontien en namens alle bezoekers van het Leontienhuis dank!

Terug naar overzicht

De Vlinder

"Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen met een eetstoornis is deze verandering mogelijk!"